Over ons

 

Wie ben ik? Wat mag je van mij verwachten?

Als integraalcoach benader ik een persoon of organisatie in totaliteit.

fysisch           (structuur),
emotioneel    (bedrijfscultuur)
mentaal          (visie) 
zingeving        (missie)

Twintig jaar was ik actief in de bedrijfswereld, van secretaresse tot Executive Assistant en Office Manager, in verscheidene afdelingen en bedrijven. Ook in mijn administratieve functies ging mijn interesse uit naar structuren, dynamieken en mensen, en hoe de onderlinge samenwerking kon worden verbeterd.

Als bij toeval kwam ik een kleine twintig jaar geleden in contact met een methode uit de natuurlijke gezondheidszorg: aromatherapie. De verbazingwekkende resultaten prikkelden mijn nieuwsgierigheid. Louter uit persoonlijke interesse ging ik bij Belgische en Nederlandse professionals opleidingen volgen: aromatherapie, reflexologie, kinesiologie. Na een paar jaar werd het duidelijk dat werken met natuurlijke gezondheidsmethoden mijn nieuwe carrière zou worden. Een aantal jaren van intense studies naturopathie en gezondheidsleer en een opleiding tot bachbloemenconsulent waren hiervan het resultaat.

In 2005 startte ik mijn praktijk. Je kon bij mij terecht voor: kruiden- en voedingsadvies, relaxatiebegeleiding, reflexologie, therapeutische massage en pijnbestrijding. Omdat steeds meer klanten om gespreksbegeleiding vroegen, bekwaamde ik mij verder in persoonlijkheidsmodellen en coachingstechnieken.

Het resultaat is een unieke aanpak.

Gefundeerd in natuurlijke gezondheidszorg mensen en organisaties begeleiden naar vitaliteit en gezondheid op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevingsvlak, met technieken eigen aan ontwikkelingsgericht coachen en verbindende communicatie

Hoe? Op jouw maat.

We bekijken wat je aanmelding is, bepalen het gewenste doel en stippelen samen een traject met acties uit.  

Jouw doel, mijn begeleiding. Together we make it happen!!