Testimonials

On-voor-stel-baar bedankt!

Een simpel concept met prachtig en verrijkend en verreikend resultaat.
Verbindende communicatie en Tatiana Demesmaeker als trainer-coach zijn een gouden combinatie.

Bedankt! Wij worden jouw ambassadeurs!

Ilse, Lise, Gert en Gerd

Gert en Ann

De beste investering ever! Zowel in tijd als in centen. We kwamen voor voedingsadvies, maar als snel werd duidelijk dat we op andere vlakken ook werk te verrichten hadden. Een jaar en heel wat kilootjes lichter, zijn we als personen en als koppel gegroeid en voelen we ons super. Heel erg bedankt, Tatiana.

Monique

Dank je wel voor een meer dan geslaagd coachingtraject. Ik kwam voor jobcoaching maar kreeg veel meer! Jouw diensten beveel ik met vertrouwen aan!

Nicole

Een zeer aangename dame die wist waar ze mee bezig was. Een heel goed gesprek gehad. Een zalige massage waar ik achteraf voordeel van heb gehad met minder pijn als gevolg.

Luc

Ik woonde de cursus Draag zorg voor je rug en nek bij. Oprecht bedankt voor jouw zeer verrijkende uiteenzettingen. Het totaalaanbod heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen!

Peter

Zeer sceptisch ben ik aan de begeleiding begonnen. Ben nog niet helemaal overtuigd van bepaalde visies, maar het resultaat kan ik niet ontkennen. Mijn energie is haast verdubbeld. Straffe madam!

Patrick

Interessante workhshop rond voeding, zeker een aanrader!

Joyce

Massage is niet zomaar massage bij Natuurlijk Leven. Naast een weldoende én therapeutische behandeling, kreeg ik achtergrondinformatie en een heleboel nuttige tips mee. Professioneel én aangenaam! Bedankt. Ik kom zeker terug.

Anoniem

Anoniem omdat wij een familiebedrijf zijn. Toch wil ik graag getuigen over de discrete, professionele en doeltreffende manier waarop Tatiana een wringend team weer swingend maakte! Krachtig!

Carla

Met veel eerbied voor mijn beleving en gepast medeleven voor mijn verdriet, loodste Tatiana me uit de bodemloze put waarin ik na de dood van mijn kind was beland. Het verdriet is nog lang niet weg, maar ik kan weer leven, ik durf weer te lachen, ik mag weer gelukkig zijn. Dank je!

Bart en Saskia

Ze leerde ons niet alleen terug praten, maar voor het eerst elkaar écht begrijpen.

Juliette

Het bijwonen van een workshop is voor mij een manier om meer inzicht in mezelf te krijgen. De bevlogenheid waarmee Tatiana ons vertelde waarom en hoe ademen ons hele leven beïnvloedt, heeft me inzichten geschonken die veel verder gingen dan de ademhalingsoefeningen waarvoor ik naar hier was gekomen. Super! Bedankt!

Martine

Heel aangename dame, eerst een goeie uitleg. De behandeling was rustgevend.
De vragen en suggesties worden gegeven zonder het rustgevende en het genieten te verstoren.

Jeannine

Maandag jouw cursus weerbaarheid, opkomen voor jezelf gevolgd en vandaag op het werk al de vruchten daarvan mogen plukken. Jouw tips en aanpak hebben me veel inzichten gegeven en vooral zin en moed om het anders aan te pakken. BEDANKT!